2016. június 8., szerda

Meg akarták ölni, de lebénulva is kölykeit védte a hős cicamama



Ausztráliában történt a szomorú eset, mikor ez a vemhes cica egy ház udvarára tévedt. Az ott lakó hölgy etetni kezdte a cirmost, gondoskodott róla, még a szülésnél is segédkezett. Egy szerencsétlen napon azonban a cica a szomszéd háznál kóborolt, óriási csattanás hallatszott. A rémült nő kiszaladt a házból, és azt látta, hogy szomszédja a farkánál fogva tartja szerencsétlen állatot.

A nő az állatvédők segítségét kérte, azt hitte ugyanis, hogy a cicamama elpusztult, a kicsiknek azonban szükségük volt az egész napos felügyeletre. A csöppségek egy menhelyre kerültek, aztán valami olyan történt, amire senki sem számított. A bántalmazott cica mellső lábai segítségével visszakúszott a házhoz, ahol a hölgy vigyázott rá, kicsinyeit kereste. Gazdája el sem hitte, hogy mi történt, autóba ült a macskával, hogy kölykeihez vigye.


Sajnos a cica olyan súlyosan megsérült, hogy egy életre lebénultak hátsó lábai, de még ez sem állíthatta meg abban, hogy kölykeire vigyázzon. Minden erejét bevetette, hogy rábukkanjon a cicáira, története mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy bármi történjék, sosem szabad feladni. Az állatkínzó szomszédot letartóztatták, eljárás indult ellene.


Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése