2016. augusztus 26., péntek

A kanadai pár 1100 macska társaságában mondta ki a boldogító igent


ominic Husson és Louise Véronneau olyannyira nagy macskarajongók, hogy életük legszebb napját sem tudták elképzelni cicák társasága nélkül. A fiatalok három év után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket, a helyszín pedig nem is volt kérdés. Mi más lehetett volna, mint a The Cat House on the Kings, egy óriási macskaparadicsom a gazdátlan cicák számára, ketrecek és az altatástól való félelem nélkül. 


Véronneau 2012-ben járt már ebben a cicaparadicsomban és nagyon meghatotta az a szeretet és odaadás, ahogy az állatokkal bánnak. Sikerült összebarátkoznia a tulajjal és alapítóval, Lynea Lattanzioval is, aki minden cicával úgy bánik, mintha a sajátja lenne. Louise már akkor elhatározta, hogy ezen a csodálatos helyen fogja megtartani az esküvőjét, és ez az álom most valóra vált.

"A 12 hektáros menhelyen a cicák nagyon kedvesek és emberhez szokottak. Egy fehér cica például végig követte a menyasszonyt a háztól egészen az esküvő helyszínéig" - mondta el az egyik dolgozó.- "A szertartás alatt a macsekok is figyeltek vagy épp figyelemért könyörögtek, dörgölőztek a menyasszonyhoz, a vőlegényhez, Lyneahoz, de még az esküvői fotóshoz is. De ők már csak ilyenek, szeretik mindenbe beleütni az orrukat."


Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése