2016. augusztus 16., kedd

Macska dolgozik egy állat kereskedésben


Egy cica minden nap reggel kilenckor elmegy a helyi kisállat boltba és órákat tölt ott el.  Graham már alkalmazottnak számít, a vevők és a gyerekek odavannak érte. Eddig még egy bolti árut sem evett meg, beleszámítva az egereket és a halakat. Csupán csak nézi őket.

Lincolnshire-i Bostonban lévő bolt dolgozói nagyon kedvelik a szorgalmas cicát.


Minden nap 9-re már ott van, és megvárja, míg a biztonsági őr a fotocellás ajtó beengedi. A bolt forgalma is megnőtt mióta Graham ott dolgozik.


Az igazgatóhelyettes, Vicky Coker szerint Graham még a vevőket is köszönti, és hasznos tagja a csapatuknak. A pulton üldögél vagy fekszik. Kedvenc tevékenysége, hogy órákig figyeli a halakat, vagy a rágcsálókat a kalitkában vagy akváriumban.


A macsek ráadásul “teljes munkaidőben” dolgozik a boltban, átkutatja és megfigyeli a készleteket. Néha azért megkóstol egy macskatápot, vagy elcsen egy játékot, de ezért nem szidják le.


Az üzlet vezetői elmondták, hogy Graham már az üzlet része lett és színfoltja a kisállat-kereskedésnek.  Ha nem lenne ott, nagyon hiányozna mindenkinek. Így akár még a hónap dolgozója címet is kiérdemelheti egyszer.



Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése