2017. május 31., szerda

Cicarezidencia


Az állattartók egy része az anyagi haszonra hajt, azért tartja állatait, hogy szaporítsa, majd továbbadja pénzért. Mások pedig többet költenek az állatokra, mint az emberekre.


Egy amerikai férfi munkája az építészet, azonban az évek alatt tizenöt macskával osztja meg otthonát. Mindegyik állatot megmentette, így attól a perctől a gondjára voltak bízva a cicák. meg is tesz azért mindent, hogy az állatok jól érezzék magukat otthon. Ezt olyannyira a szívén viseli, hogy az otthonát cicakomfortossá tette.

Mindent megtett annak érdekében, hogy a cicái energiáját kellően levezesse. Az egész ház tele van a magasban futó pályákkal, amelyek a cicák közlekedését szolgálja. Lyukakon, átjárókon bújhatnak át, mászórúdon juthatnak fel a kalandvágyóbb cicák, de amelyik kicsit kényelmesebb a csigalépcsőn is a magasba juthat.

A ház nagyon ízlésesen van berendezve, még egy benti tavacska is a cicák ingergazdag életét szolgálja, hiszen vígan fickándoznak benne az aranyhalak.

A macskák kedvelik a magaslatokat, ezért a lakás több pontján erre alkalmas kiszögellések segítik azt, hogy nyugodtan elvonulhassanak a többiektől és megtalálják a szunyókáláshoz legalkalmasabb helyeket. A macskakompatibilis otthon nem csak a cicák számára jó, hanem a gazdinak is, hiszen leül a kanapéra és figyelheti, hogy kedvencei hogyan játszanak, ugrándoznak.


Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése