2017. május 30., kedd

Csoda, hogy túlélte...


Kórházba az emberek járnak. Szabad bejárásuk oda nincs az állatoknak, hacsak nem állatkórházról van szó. Egy cica azért került nagy bajba, mert be akart jutni a török kórházba.


A kórház forgóajtaja azt a célt szolgálja, hogy az érkezőket és a távozókat egyszerre engedje útjára, mindezt úgy, hogy ne legyen torlódás. A cica is igyekezett volna bejutni, ám nem sikerült. Annyira nem, hogy beszorult az üvegfal és a forgóajtó közé. Olyan szűk volt a rés, hogy a macska már levegőt sem tudott venni. Hatalmas fájdalmai voltak, az ereje és a levegő is egyre fogyott. Ezt látván az egyik orvos sietett a macska segítségére. Mire onnan ki tudták szabadítani, addigra már a szerencsétlen állat alig mutatott életjelet. Az orvos nem tétovázott, újraélesztette a fehér cicát.


A kép csak illusztráció

 A szívmasszázsnak köszönhetően visszatért az életbe a macska, kapott oxigént és megfelelő gyógyszert. Csodával határos módon élte túl a cica ezt a szorult helyzetet, ezért a Csoda nevet kapta. Az orvos olyan erős kötődést érzett a macska iránt, hogy magához is fogadta a cicát.

Forras : itt...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése