2017. május 30., kedd

Egy macskával akarta felvenni a kesztyűt?


A politikában sokszor nem korrekt megoldásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy előnyüket, érdeküket növeljék. Egy amerikai nőnek esélye sem volt a macskával szemben, azért mégis szembe ment vele.


Olvashattunk már olyanról, hogy egy cica költözött be közintézménybe, és úgy elfogadták, hogy valódi munkatársi pozíciót is betöltött. Az amerikai könyvtárba az emberek maguk vitték be a cicát. Nem szerették volna, ha az egerek elszaporodnak a könyvek között. Még mielőtt megrághatták volna a könyvtár állományát, egy menhelyről macskát hoztak és azonnal szolgálatba is állították. A Browser, vagyis a Böngésző nevet kapott macska, tette a dolgát. Sőt azon felül is teljesített, mert szeretett az emberek közelében is lenni. Így még terapeutaként is funkcionált.

Egy politikus nőnek azonban szemet szúrt a könyvtári szőrös alkalmazott és indítványozta, hogy macskának nincs helye a könyvtárban.

Gondolhatjátok mi lett a vége. A legtöbben ellenezték ezt a gondolatot. Aztán kiderült, hogy mi áll a dolog miatt. Miért zavarja a nőt a macska? A nő irodája ugyanabban az épületben volt, mint a könyvtár. Mit ad isten, a nőnek volt egy kutyája is, akit magával akart vinni naponta dolgozni is. De Browser és a kutya nem maradhat egy épületen belül. Senki nem állt a politikus nő mellé. Így történt az, hogy Browser továbbra is végzi sokrétű munkáját a könyvtárban.

Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése