2017. május 31., szerda

Macska miatt tört ki a hisztiA legbiztonságosabb utazási eszközök egyike a repülő. Mégis sokan tartanak a le- és felszállástól, de ezúttal nem a magasság keltett pánikot az egyik utasnál.


A hölgy egy macskát is felvitt a fedélzetre kézipoggyászában. Amikor ezt észrevették a légiutas-kísérők, azonnal az egyik vécébe zárták a macskát. Ettől a nő olyan dührohamot kapott, hogy fenyegetőzni kezdett, hadonászni kezdett kezeivel, amelynek során egy légiutas-kísérőt meg is ütött. Hogy fokozza elégedetlenségének kifejezését, azt mondta, hogy a maffia tagja és cselekedni fognak.

Ahogy ez elhangzott a pilóták úgy döntöttek, hogy szólnak a légierőnek, az utat megszakítják. hamarosan két vadászrepülő kíséretében szálltak le Denverben, pedig a gép eredetileg Las Vegastól Frankfurtig közlekedett volna. A kényszerpihenőnek nagyon sok utas nem örült, egy éjszakát a kényszerpihenő helyszínén kellett ugyanis tölteniük. A nőt bár elvezette a rendőrség, de nem tartóztatták le. Félreértésnek minősítették a történteket.

Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése