2016. július 25., hétfő

A két lábbal született árva cica, aki élni akart



Megható történet egy árva cicáról, aki csupán két mellső lábbal született, mégis úgy fut, hogy sokan megirigyelnék.
A szívszorító történetet az Itty Bitty Kitty Committee non-profit (cicamentő) szervezet osztotta meg Facebook oldalán, egyik korábbi mentéséről:

Márciusban kaptunk egy üzenetet a helyi menhelyünktől néhány cicáról, akik árván maradtak, és segítő kezekre volt szükségük, üvegből való etetésre.
Az egyik cica hátsó lábak nélkül született, és fogalmunk sem volt, hogy vannak-e fájdalmai, belső sérülései, vagy egyáltalán életben marad-e. Rögtön elvittük az egyik állatorvosunkhoz teljes kivizsgálásra.  Mint kiderült, a kiscicának - akit mosmár Dan-ként ismerünk -, nem voltak fájdalmai, és valójában nagyon erős volt.



Dan élni akart és az orvos tudta, hogy mi megadunk neki minden lehetőséget erre, úgyhogy magunkhoz vettük.
Ahogy Dan nőtt, úgy nőtt az ereje is. Továbbra is heti rendszerességgel látogattuk az állatorvost hogy biztosak legyünk benne, a cica rendben fejlődik. Minden alkalom csak azt bizonyította, hogy rendben van, csak ő egy kicsit egyedi.

Sose húzta a hátsó részét, olyan erős, hogy átrohan a szoba egyik sarkából a másikba, a két mellső lábán anélkül, hogy a hátsója érintené a földet. Csodálatos ezt látni.

Dan-t egy család vette magához, amikor kb 12 hetes volt. Több alkalommal is találkoztak vele, és teljesen megszerették a kiscicát. Körülbelül 9 hónap telt el mióta megismertük Dant, és ő még ma is egy csodálatos macska, aki az egyik igazi oka annak, amiért ezt csináljuk. Rendesen használja az almos dobozát, lerohan a lépcsőn minden probléma nélkül.
A legjobb barátja a kutyatestvére! Egészséges, boldog és nagyon szeretik.



Forras : itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése